Bruidsstyling
Je trouwdag is een van de mooiste momenten in je leven. Dan wil je natuurlijk stralen als nooit tevoren, maar wel als jezelf! Ik zorg ervoor dat jij er prachtig uit zal zien op je trouwdag maar wel zo dat jij je 100% jezelf voelt.

Ongeveer 4 tot 6 weken voor de trouwdag plannen we een proefsessie voor de
make-up en/of het kapsel bij mij in de salon. De proefsessie duurt 2 tot 2,5 uur. Tijdens de proefsessie bespreken we samen wat je wensen zijn. We bekijken wat jij mooi vindt en wat het beste bij je past d.m.v. een proef make-up en/of kapsel. Zo weet je precies hoe je er op de dag zelf uit zult zien!

Daarbij houden we rekening met de kleur van je huid, ogen, haar, jurk, accessoires, bloemen en eventueel de kleding van je aanstaande. Voor de proef kun je terecht in mijn salon. Op je trouwdag kom ik naar de locatie van jouw keuze. Zo kun jij op je bruiloftsdag starten op een plek waar jij je op je gemak en comfortabel voelt zodat je zo relaxed mogelijk een prachtige dag tegemoet gaat.

Ik kijk er naar uit om jou te laten stralen op jouw grote dag!
Bij alle bruidsstyling dient voor reservering een aanbetaling gedaan te worden van 25% zodat andere bruiden niet teleurgesteld worden door een onnodig gereserveerde dag.
Back to Top